2016-06-15 21:57:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne vegyen túl sok új dolgot a nyakába

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter és a Neptunusz szemben állnak egymással. A hangulatát ez egy csapásra megváltoztatja, időnként igazán dühös. Valakinek mindig sikerül felbosszantania önt. Este próbálja meg ezeket a negatív energiákat elengedni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma egy kicsit meggondolatlanná válhat. Ráadásul minden csak többedszeri nekifutásra sikerül, mert mindig közbejön valami. Igazán boldog lesz, amikor vége a munkaidőnek… Este lazítson egy kicsit, ráfér önre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma igazán elemében lesz, arra azonban vigyázzon, hogy ne vegyen túl sok új dolgot a nyakába. Inkább zárjon le egy-két régi feladatot, azzal többre megy. Az este kellemes hangulatban telik, ha az egyedüllét helyett a baráti társaságot választja!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bizonytalanul kezdődik a nap, vigyázzon, ne ügyetlenkedjen, mert ezzel mindent elronthat. Az időhúzásnál pedig csak a kapkodás lehet rosszabb. Ha nem biztos valamiben, ne szégyelljen tanácsot kérni egy olyan embertől, aki járatosabb a témában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma úgy érezheti, hogy egyedül önnek van jó kedve, mindenki más fáradt és feszült. Többen is a segítségét kérik, legyen olyan nagyvonalú, mint általában, és segítsen megoldani a problémákat. Egy családtagja is tanácsért fordul önhöz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehéz nap vár önre, szinte beleveszik a sok tennivalóba. Pedig néha lazítani is tudni kell. Talán nem baj, ha egy kicsit rendetlenebb az otthona, vagy nincs kész időben a vacsora, csak a lelke legyen békésebb.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagy ma önben a tetterő, ezért egyszerre több dologba is belevág. A végén pedig azon kapja magát, hogy semmivel sem lett készen. Ha ön egyedülálló, ma könnyedén tud új ismeretségeket kötni. Fogadja el estére a baráti meghívást!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy problémát sikerül nagyon gyorsan megoldania, mégpedig minden fél megelégedésére. A többiek előtt tud járni jó pár lépéssel. Sokan kíváncsiak a véleményére, kár lenne ezt most megtartani magának!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy laza, baráti környezetben eltöltött néhány óra olyan ötletekkel gazdagítja, ami nyomán bizonyos értelemben megváltozhat az élete. Ezeket a terveket azért beszélje át hozzáértő emberekkel is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma muszáj lesz egy nehéz döntést meghoznia. A bátorsága gyorsan kifizetődik. Annak is örülhet, hogy sikerül feloldódnia a merevségéből, megkönnyebbülhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma mások csípős megjegyzései különösen bosszantani fogják. Emiatt hosszú vita alakulhat ki, mely során valami fontos dologra fog ráébredni. Érveivel sikerül meggyőznie a többieket. Sajnos azonban estére is marad munkája bőven.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Használja ki ennek az energiáját, és kezdje el megvalósítani az elképzeléseit. A bolygók ma megadnak minden támogatást ehhez!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: